Domov

Zakaj smo drugačni?

Računovodski servis Beli labod je podjetje za svetovanje, knjigovodstvo. Smo mikro podjetje, ustanovljeno leta 2005. Čeprav smo majhni, smo po kakovosti in strokovnosti primerljivi z večjimi računovodskimi podjetji. V podjetju Beli labod se vsaki stranki lahko posebej posvetimo in smo dosegljivi v vsakem trenutku. Zagotavljamo hitro odzivnost in sodoben način poslovanja.

povprasevanje

Prijazen računovodski servis

Pridružite se številnim podjetjim in nam zaupajte vodenje računovodstva.

NAŠE PREDNOSTI:

  • Bogate izkušnje
  • Zanesljivost in prijaznost
  • Sodelujemo pri vseh inšpekcijskih pregledih
  • Vodenje računovodstva tudi v vaših prostorih
  • Po želji prevzem dokumentov na sedežu vašega podjetja
  • Urejamo tudi kadrovske zadeve
  • Opravljamo finančne posle

DOBRO RAČUNOVODSTVO ZMANJŠA VAŠE DAVČNE OBVEZNOSTI NA MINIMUM

Naloga dobrega računovodstva je tudi, da izkoristi vse zakonske možnosti za optimalno poslovanje, kar se predvsem nanaša na obračunavanje davkov in drugih dajatev. Zato vse leto pozorno in skrbno spremljamo novosti davčne zakonodaje.

Z obsežnim računovodskim pristopom zmanjšujemo vaše davčne obveznosti na minimum. Na tekočem smo z davčnimi predpisi. Sodelujemo pri morebitni davčni kontroli. Zagotavljamo najoptimalnejši izid za vaše podjetje.

Vizitka

Računovodski servis
Beli Labod

Sabina Huber s.p.
Cvetlična ulica 10
2234 Benedikt

Kontakti

telefon: 031 633 723
e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.,
               Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
web: www.beli-labod.si

Uradne ure

PON- ČET: 8h do 16h.
PET: od 8h do 13h.

 

PRAVNO OBVESTILO

Kje smo?

zemljevid

Spletna stran uporablja piškotke za boljšše delovanje in zagotavljanja storitev. Več o varovanju in zasebnosti podatkov ter o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotkov na spletni strani.